Tarieven

Weten waar je aan toe bent. Daar hoort ook een transparant tarief bij. Alle abonnementen zijn excl. btw, worden per maand geïncasseerd en zijn per maand opzegbaar.

Altijd een complete oplossing voor je financiële administratie voor een uitstekend basis van je onderneming.  Iedere ondernemer ontvangt dezelfde goede service, ongeacht welk abonnement je kiest. Wel zo eerlijk.

Tarieven per 1 januari 2020

Starters abonnement € 40,- p/m

Basis abonnement € 50,- p/m

ZZP abonnement € v.a. 70,- p/m

De overstapservice en de inrichting van de administratie worden kosteloos aangeboden als investering van mijn kant voor een prettige langetermijnrelatie.

Bij ieder abonnement inbegrepen

Het uitbesteden van de financiële administratie, de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. Ontvang ieder kwartaal een helder financieel overzicht en een balans en winst- en verliesrekening bij de jaarafsluiting.

Adviezen en fiscale voorzieningen

Vanzelfsprekend worden fiscale vrijstellingen maximaal toegepast voor het meest voordelige resultaat. Fiscaal advies, bijvoorbeeld of het zinvol is om een auto zakelijk te kopen? Je krijgt advies in de volle breedte. Dit advies is niet in het abonnement opgenomen, zodat het abonnement laag kan blijven. Niet iedereen maakt gebruik van fiscale adviezen.

Starters abonnement (€ 40,- p/m)

(Startende) ondernemers met weinig mutaties en een laag budget ontvangen een korting op het abonnement. Voor maar € 40,- per maand maken zij ook gebruik van professionele diensten. Met het starters abonnement help ik hen graag vooruit! Let op, na het verstrijken van het 1e jaar vervalt de korting en zal een andere abonnement gelden. Dat kan vanaf € 50,- per maand excl. btw.

Basis abonnement (€ 50,- p/m)

Ondernemers kunnen vanaf hun 2e jaar gebruik maken van het basisabonnement.

 ZZP abonnement (€ v.a. 70,- p/m)

Het volledig verzorgen van de financiële administratie op persoonlijke en professionele wijze. Ik sta dagelijks klaar om je te voorzien van tips en adviezen waardoor je snel een duidelijk antwoord krijgt op alle vragen. Afhankelijk van de grootte van de administratie zal een passend abonnement gelden.

Inlogcode abonnement (v.a. € 85,- p/m)

Voor de ervaren ondernemer; Maak gebruik van gebruiksvriendelijke online software en voer je administratie op prettige wijze. Volledig geautomatiseerd! Bespaar tijd en administreer met plezier. Uiteraard sta ik klaar voor alle advies en samen zorgen we voor de meest efficiënte werkwijze. Meer informatie en een demo? Maak een afspraak!

Holding
Voor € 50,- per maand kun je werkzaamheden voor de niet-actieve Holding laten verzorgen. Voor een Holding met beperkte mutaties is het tarief € 99,50 per maand. Dat is inclusief aangifte omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, jaarrekening en publicatie jaarrekening.

Je bent van harte welkom voor een kosteloos gesprek. Vul hier je gegevens in en ik neem spoedig contact op. Of maak gebruik van WhatsApp:

06-11684208 (Tessa)