Starterskorting

Startende ondernemers korting

Ben jij een enthousiaste startende ondernemer met een kleine administratie en met weinig budget? Dan kom je in aanmerking voor een korting. Deze korting bied ik, omdat ik vind dat iedere ondernemer een goede, professionele basis voor zijn of haar onderneming verdient. Voor € 40,- per maand kun je rekenen op de beste oplossing voor je administratie.

Wat kun je verwachten?

Je boekhouding wordt op professionele wijze volledig verzorgd, inclusief belastingaangifte. Het basisabonnement is gebaseerd op een goede samenwerking en efficiënte werkwijze.

Bijbehorende opties

– Online sessie of een afspraak voor (fiscaal) advies

Plan een sessie in als je behoefte hebt aan meer contactmomenten of advies. Merendeel van de (startende) ondernemers vindt het prettig om een ervaren sparringpartner te kunnen raadplegen. Dit kan in een persoonlijk gesprek, via Skype of middels Whatsapp. Voorbeelden van veelgestelde vragen of onderwerpen;
”Wanneer heb ik recht op fiscale voorzieningen?” ”Wat is een goed uurtarief? ”Kan er actie ondernomen worden ten opzichte van het resultaat?” Het tarief bedraagt €15,- per kwartier.

ikwordzzper

Meer informatie

  • De inrichting van de administratie is kosteloos;
  • Maak gebruik van gratis templates voor urenregistratie en km registratie;
  • Uiteraard wordt er maximaal rekening gehouden met fiscale voordelen;
  • Het abonnement wordt op de 1e van iedere maand automatisch geïncasseerd;
  • Het abonnement is per maand opzegbaar.

Gratis tips!

  1. Houd je gewerkte uren goed bij (i.v.m. urencriterium), ook wanneer deze uren niet direct tot omzet leiden, zoals het plegen van acquisitie of het schrijven van blogs.
  2. Bewaar zakelijke aankoopbonnen goed, ook de zakelijke bonnen voordat je officieel gestart bent.

Contactformulier voor een vrijblijvend gesprek

Naam*

Telefoonnummer

Emailadres*

Uw bericht