Ondernemerscoach

Naast het adviseren op het gebied van boekhouding en administratie help ik je graag op weg met jouw ondernemersvragen. Binnen het Prodigid concept help ik je als ervaren gesprekspartner en ondernemerscoach met;

– jouw ondernemingsplan;
– het maken van een prognose;
– het inrichten van je administratie;
– en andere zaken die bij het starten van een bedrijf komen kijken.

Uiteraard kunnen ervaren ondernemers ook terecht met vragen over het ondernemerschap. Deze vragen kunnen in het maandabonnement opgenomen worden.

shutterstock_198664601

Alle ondernemers aangesloten bij Prodigid Administratiekantoren ontvangen elk kwartaal een informatief financieel overzicht. Je inkomsten, uitgaven en het resultaat per maand en in totalen. Dit overzicht vormt de basis voor een tijdige prognose. Geen cijfers achteraf, maar altijd up-to-date!

Persoonlijk contact in een prettige omgeving

Aan het einde van ieder boekjaar is er ruimte voor een eindejaarsgesprek, maar als er eerder behoefte is aan een coachingsgesprek dan ben je van harte welkom. De gesprekken vinden plaats in Nijmegen, zeer centraal gelegen voor openbaar vervoer. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Graag vooraf een afspraak maken voor een coachingsgesprek via e-mailadres tessa@prodigid.nl.

VisieNog geen cliënt? Ook dan ben je van harte welkom voor een coachingsgesprek. Als ervaren zelfstandige in de financiële tak, oprechte passie voor het ondernemerschap en mijn zeer empathische kwaliteiten zorgen voor een mooie verbinding om een prettige en professionele gesprekspartner te zijn. 

Veelvoorkomende onderwerpen voor een gesprek zijn; 

Inkomstengerelateerde vragen, hoe sta ik steviger in mijn ondernemersschoenen?  Hoe om te gaan met de combinatie moederschap en het ondernemerschap (ZEZ-uitkering!), belastingen en fiscale voordelen, hoe kan ik commerciëler worden en vooral, hoe blijf ik me er prettig bij voelen? Hoe krijg ik vertrouwen om te kunnen starten met mijn onderneming? 

Nijmegen Nijmegen_St.Annastraat_19 IMG_1948
Neem contact op via tessa@prodigid.nl, met onderwerp: coaching en vermeld je telefoonnummer. Ik bel je spoedig terug op het moment dat het voor jou goed uit komt.