Referenties

avatarEindelijk iemand gevonden die snel en kundig is én met de tijd meegaat, terwijl de kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Lonneke Cox
ZUIVER Advocatuur
avatarWelkom Mischa - 2manydigits, Pascal @Rozenbrand en Marvin van F5 Solutions Expert! Bedankt voor het vertrouwen in mijn diensten. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.

Nieuwe samenwerkingen
Altijd snel en deskundig antwoord. Mijn eerdere fouten bij de belastingdienst weten te herstellen!

Robert Scholts
Rovox
''Tessa regelt alles snel en degelijk.''

Paul Floor
Exomar
avatarIk ben geen held in het voeren van mijn financiële administratie en het rekening houden met alle regelingen van de Belastingdienst. Daarom heb ik onlangs de hulp van Prodigid ingeroepen. Binnen no time had ze mijn administratie van een half jaar op orde. Tessa is deskundig, prettig in de omgang en ze geeft me vertrouwen dat het wel goed komt met mijn administratie!

Judith Sterkenburg
Friss communicatieprojecten
avatar"Wat was ik blij toen Tessa mij een bericht stuurde! Ik had verschillende boekhouders benaderd, tevergeefs. Tessa reageerde en reageert meteen. De communicatie verloopt heel prettig en heb heel veel vertrouwen in haar als professional."

Janis Liskamp
Janis' Mensen
Dankjewel voor alle uitleg en het snelle werk! Heel fijn ook dat je voor mij hebt geregeld dat ik als startende ondernemer minder hoef af te dragen.


Bente Dekker
Dansdocente
avatarAls startende ondernemer is het niet altijd eenvoudig om wegwijs te worden in alle regels rondom de administratie. Wij hebben dan ook de hulp in geroepen van Tessa om ons te beginnen aan een goede administratie op te zetten. Persoonlijk contact, deskundig advies en een goede service. Voor ons is dit ideaal!

Sytske van der Kooi & Jacco Jansen
Ontwerpburo StaLa
avatarHet is echt super om te zien dat het anders kan en dat mijn administratie nu begrijpelijk is. Ik ben erg blij met m’n overstap naar jou!

Inge Peters Rit
Trouwen Italië
avatarIk heb veel inzicht in mijn administratie, terwijl het zeer weinig tijd kost. De kracht is de snelle en persoonlijke service; kom ik ergens niet uit dan word ik snel en goed ondersteund, ook buiten de gebruikelijke kantooruren. Uitstekend concept, goede service!

Jan Derksen
Derksen Advies & Implementatie
avatarProDigiD laat zien hoe je een bedrijfsadministratie efficiënt en prettig kunt opzetten. Ze zijn altijd bereid om net dat stapje meer te doen met een aanstekelijk enthousiasme.

Lia Wildeman
BizzMizz
avatarAs a foreigner, the Dutch tax system is absolutely difficult for me to understand. The ProDigiD idea is great and easy to use. Tessa is not only great but also super sweet, thank you very much for your patience and clear explanation about the registration. Thank you for helping me out in my busy period. It helped me a lot!

L. Xu
Luxero
avatarMijn boekhouding en personeels- en salarisadministratie is nu goed geregeld én eenvoudig bij te houden. De administratie wordt door ProDigiD overgenomen bij drukke (verhuur)tijden, zoals de zomerperiode. Zo heb ik mijn handen tijdelijk vrij. Voor mij een goede samenwerking!

J. Kamps
JK Partyverhuur
Door middel van de dienstverlening van ProDigiD, de expertise en klantgerichtheid is hiermee een mooi concept neergezet dat interessant is voor andere ondernemers. In het bijzonder voor jonge innovatieve en flexibele bedrijven die snel zicht willen hebben op hun resultaten en die tijd en kosten willen besparen.

Hein van der Pasch
Manager Mercator Incubator
avatarMijn administratie was - dankzij een dure accountant - een behoorlijke puinhoop geworden. Het kostte me uren en het resultaat was waardeloos. Dankzij ProDigiD was de boel binnen no time op orde, waren de achterstanden bij de Belastingdienst weggewerkt en kan ik mijn boekhouding in minder dan een half uur per maand verzorgen. En zeker weten, dat het dan klopt!

H. Verschoor
Energeia
avatarMet ons bedrijf zijn we zeer tevreden met het ProDigiD concept, dit is de wijze waarop wij het graag zien! We hebben nu echt het gevoel dat we ons bedrijf financieel onder controle hebben.

H. Swartjes
Swartjes Transport B.V.
avatarGisteren mijn administratie gedaan. Was incl. aanmaken en verzenden van facturen binnen een half uur gepiept. We voelen ons zeer voldaan. 🙂

M. Verschoor-Remerie
Botanisch kunstenaar