Visie:

Mijn visie is dat ondersteuning bij het ondernemen voor iedereen toegankelijk is. Door middel van een goede samenwerking met cliënten en efficiënt werken kan ik eerlijke tarieven aanbieden in de vorm van een abonnement.

Missie:

Het begeleiden, adviseren, en ondersteunen van zelfstandig ondernemers met passie voor wat zij uitdragen.

Benieuwd wat een samenwerking inhoudt en wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn diensten.

Met enthousiasme, kennis, goede zorg en professionele tools, zorg ik er voor dat er orde en ruimte geschept wordt in elk proces. Met daarbij nét dat beetje extra dat er voor zorgt dat jij vol vertrouwen je onderneming voert!

Kom gerust een keer langs voor vrijblijvend advies. Ik verwelkom je graag op het administratiekantoor in Nijmegen. Op loopafstand van het gezellige centrum en het centraal station.