Laatste Tweet

Welkom Emielieke @ Emergy

Welkom Emielieke @ Emergy, fijn dat we onze deadline gehaald hebben voor de aangifte inkomstenbelasting! Onze nieuwe samenwerking is een paar dagen geleden gestart en we zijn direct gaan knallen om boekjaar 2015 professioneel af te sluiten…en dat is GELUKT!

”Beste Tessa,
DANK-JE WEL! Bij deze een akkoord!!!
Je bent me zeker goed van dienst geweest. .
Rust fijn uit na je harde werk.”

Fijn om er vol voor te gaan met zo’n mooi compliment achteraf. Daar doe je het voor 🙂

Graag bedankt ik Sandra van Boon Webdesign die haar getipt heeft om haar administratie bij mij onder te brengen. Dank je wel Sandra! Niet alleen voor de nieuwe samenwerking, maar vooral ook voor het leuke nieuwe contact!

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!