Laatste Tweet

Ben je je debiteuren administratie beu?

Je hebt keurig werk afgeleverd en de facturen zijn verzonden. Nu is het nog wachten op de betaling er van. Hoe lang wacht jij op je verdiensten?

Veel ondernemers zeggen dat de meeste klanten wel redelijk op tijd betalen. Maar, geven ze toe, ze hanteren allemaal eigen betalingstermijnen. Openstaande posten bij je debiteuren zijn een doorn in het oog. Er gaat veel tijd zitten in het bijhouden van de administratie. Houd je goed bij van wie je nog wat tegoed hebt? Hoe doe je dat? En is deze manier nog vol te houden wanneer het klantenbestand groeit?

Wees er op tijd bij en krijg grip op je administratie. Een simpele oplossing is gebruik maken van automatisch incasso!

De klant geeft eenmalig akkoord op de incassomachtiging en je kan zeer eenvoudig het openstaande bedrag bij de klant innen.

Meerdere voordelen zijn op te noemen; denk aan veel tijdbesparing, efficient werken, controlemogelijkheden en je komt ook de klant tegemoet, zij hoeven niets handmatig over te maken.

Wil je graag meer weten over hoe automatische incasso werkt in praktijk? Stuur mij een bericht via tessa@prodigid.nl en ik beantwoord je vraag spoedig.

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!