Laatste Tweet

Extra dienstverlening voor zzp’ers

Ben jij een zzp’er die s’avonds tot in de late uurtjes bezig is met zijn/haar administratie? Of de wekker eerder zet om die offerte aanvragen te beantwoorden? Een zzp’er besteed vaak veel meer dan 40 uur per week aan de onderneming, omdat er veel meer bij komt kijken dan enkel de core business. Wil jij dit graag veranderen?

ProDigiD geef ondernemers de mogelijkheid om deze bijkomende werkzaamheden over te dragen aan ons administratiekantoor. Naast het uitbesteden van de administratie bieden wij onze extra dienstverlening aan voor onze klanten die hun tijd liever anders besteden. Zie ons als ”office manager” en besteed tijdrovende werkzaamheden uit aan ons, zoals facturatie, debiteurenbeheer, correspondentie afhandeling en opstellen van brieven. Door uitstekende opleiding, ervaring en deskundigheid kun je er van op aan dat wij met grote zorg en uitstekende kwaliteit jouw bijkomende taken overnemen.

Ondernemers die hun administratie zelf voeren binnen ons concept, kunnen uiteraard ook gebruik maken van onze nieuwe dienstverlening.

Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina of neem contact op via onderstaand formulier.

Meer informatie over deze optie? Stel je vraag!

Naam*

Telefoonnummer

Emailadres*

Uw bericht

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!