Laatste Tweet

Op welke manier voer jij je administratie het liefst?

Zoveel ondernemers, zoveel wensen. We hebben ons verder verdiept in de wensen van onze huidige- en toekomstige klanten om er voor te zorgen dat zij op de meest efficiënte, maar ook ideale wijze hun gehele administratie kunnen voeren.

Onze klanten werken online hun administratie bij, sommige hebben baat bij regelmatige controle en support, terwijl anderen goed zelf vooruit kunnen. Ondernemers die graag regelmatig om tafel gaan om persoonlijk advies te krijgen, maar er zijn ook ondernemers die voldoende informatie verkrijgen door de rapportages. De btw aangifte komt voort uit je gevoerde administratie en deze kan zelf gecontroleerd en digitaal verstuurd worden aan de Belastingdienst. Wil je graag dat wij dit voor je verzorgen? Geen probleem.

Sinds kort bieden we ook nieuwe diensten aan:

1. Het overnemen van de salarisadministratie binnen jouw eigen administratie omgeving. Hierdoor kun je blijven meekijken en kun je gebruik maken van o.a. online dossiervorming.
2. Bredere ondersteuning bij overige administratieve werkzaamheden, zoals het uitwerken van brieven of het tijdelijk bijhouden van de volledige administratie.

Kort gezegd bieden we een totaaloplossing voor je gehele administratie op basis van ons concept:

  • Je administratie geheel zelf voeren (veel inzicht, tijd- en kostenbesparing)
  • Je administratie deels zelf voeren i.s.m. ProDigiD (op basis van jouw wensen)
  • Je administratie uitbesteden

De jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting zijn onderdeel van ons concept.

Tijdens een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek bekijken we op welke manier jij het liefst je administratie voert. Hierdoor kunnen we onze samenwerking nog meer kleur geven en je beter van dienst zijn.

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!