Laatste Tweet

Salarisadministratie; behaal veel voordeel!

We zijn er van overtuigd dat ondernemers veel meer voordeel kunnen behalen als het gaat om hun administratie. Vooral met de personeelsadministratie  en salarisadministratie. ”Uurtje factuurtje” is verleden tijd, wij bieden een vaste prijs per maand. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! 

Krijg (veel) meer inzicht door alles online te kunnen raadplegen. Dossiers van alle medewerkers met daarin alle gegevens. Loonstroken worden automatisch in het dossier gezet voor een volledig overzicht. Het voeren van de salarisadministratie is zeer eenvoudig, zeker wanneer er met vaste roosters gewerkt wordt. Wij kijken altijd met je mee ter controle en geven tips en adviezen wanneer nodig. Heb je vragen? We staan direct klaar. Je hoeft dus nooit (lang) te wachten. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte salarisadministratie! Uiteraard kun je ook de loonheffing-aangifte versturen. Dat kan ook automatisch, via een digitale koppeling met de Belastingdienst.

Benieuwd naar de tarieven van andere administratiekantoren voor de personeelsadministratie en salarisadministratie?

  • De kosten voor salarisadministratie zijn€ € 12,95 per loonstrook;
  • Voor het aanmaken van een nieuwe werkgever is de investering  eenmalig € € 30,-;
  • Voor loonstrook inclusief de toegang van de werknemer, het opslaan van de ID-bewijzen, contracten en overige documenten, beoordelingen, opleiding en competenties, verzuim en verlofregistratie bedraagt het tarief € € 15,50 per maand;
  • € 95,- voor het opmaken van een arbeidsovereenkomst;
  • Meerwerk is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden  € € 55,- tot € € 125,- per uur, waarbij vooraf wordt overlegd over het meerwerk.

Bij 10 werknemers kosten alleen de loonstrook al € 129,50! Daarbij komt € 15,50 voor deels inzicht, € 95,- per arbeidsovereenkomst en het uurtarief ligt erg hoog.

Door deze werkwijze krijgen ondernemers weinig inzicht (moeten er ook (flink) voor betalen, ondanks dat het je eigen interne administratie betreft, is er geen helderheid over de kosten per maand én is de dienstverlening te duur.

Dat kan en móet anders volgens ons. Ons concept is al vanaf € 89,90,- per maand beschikbaar. Goed contact met ons, zodat je vragen direct opgelost worden. Een totaalpakket voor een perfecte basis van je bedrijf!

Zie ons concept voor de personeels- en salarisadministratie; http://prodigid.nl/loonadministratiepakket/

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!