Laatste Tweet

Wijchen gelooft ook in ons administratiekantoor

Natuurlijk zijn we met ons online concept voor iedereen bereikbaar, maar juist omliggende plaatsen weten ons te vinden, zoals Wijchen.

Vooral ondernemers uit Wijchen lieten zich de laatste tijd van zich horen. Van zowel de bouwbranche tot aan de reclamewereld kregen we enthousiaste reacties te horen. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! We gaan dan ook met plezier aan de slag, zodat ook de Wijchense ondernemers met plezier hun administratie voeren.

Woon je niet in Wijchen, maar op een andere plaats in Nederland? Aarzel niet en neem contact op via info@prodigid.nl of bel naar 024-3888995 voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook gegevens achterlaten via ons contactformulier.

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!