Laatste Tweet

Kosten besparen op je personeelsadministratie!

We zijn er van overtuigd dat we ondernemers vooruit kunnen helpen. Niet alleen met hun administratie, maar ook door kosten te laten besparen. Vooral met de personeels- en salarisadministratie. ”Uurtje factuurtje” is verleden tijd, wij bieden een vaste prijs per maand. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Benieuwd naar de tarieven van andere administratiekantoren?

  • De kosten voor salarisadministratie zijn€ € 12,95 per loonstrook;
  • Voor het aanmaken van een nieuwe werkgever is de investering  eenmalig € € 30,-;
  • Voor loonstrook inclusief de toegang van de werknemer, het opslaan van de ID-bewijzen, contracten en overige documenten, beoordelingen, opleiding en competenties, verzuim en verlofregistratie bedraagt het tarief € € 15,50 per maand;
  • € 95,- voor het opmaken van een arbeidsovereenkomst;
  • Meerwerk is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden  € € 55,- tot € € 125,- per uur, waarbij vooraf wordt overlegd over het meerwerk.

Bij 10 werknemers kosten alleen de loonstrook al € 129,50! Daarbij komt € 15,50 voor deels inzicht, € 95,- per arbeidsovereenkomst en het uurtarief ligt erg hoog.

Door deze werkwijze krijgen ondernemers weinig inzicht (moeten er ook (flink) voor betalen, ondanks dat het je eigen interne administratie betreft, is er geen helderheid over de kosten per maand én is de dienstverlening te duur.

Dat kan en móet anders volgens ons. Ons concept is al vanaf € 89,90,- per maand beschikbaar. Goed contact met ons, zodat je vragen direct opgelost worden. Een totaalpakket voor een perfecte basis van je bedrijf!

Zie ons concept voor de personeels- en salarisadministratie; http://prodigid.nl/loonadministratiepakket/

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!