Laatste Tweet

(Maandelijkse) checklist voor een goede administratie

In praktijk zien we dat veel ondernemers moeite hebben met het (goed) voeren van hun administratie, terwijl het eigenlijk heel eenvoudig kan zijn! Met goede ”tools” en ”weten hoe” heb je je administratie altijd up-to-date en correct. Vanuit ons administratiekantoor ondersteunen wij alle ondernemers en zorgen we er voor dat elke ondernemer met plezier en vol vertrouwen administreert, op de juiste manier!

Checklist

1. Registreer je gewerkte uren (van belang fiscale voordelen)
2. Boek alle inkoopfacturen
3. Stuur facturen aan je klanten
4. Betaal facturen
5. Boek je bankmutaties
6. Houd rekening met je vaste activa
7. Verstuur je btw aangifte

Met onze professionele ERP software zijn deze werkzaamheden zeer eenvoudig. Hieronder volgen alle voordelen als je werkt met een goed pakket;

  • Gewerkte uren boek je eenvoudig in de software, met één druk op de knop maak je een factuur. De factuur kun je direct e-mailen!
  • Boek gemakkelijk je inkoopfacturen door de desbetreffende crediteur te selecteren en het factuurbedrag op te geven. Hierdoor ontstaan er automatisch ”openstaande posten”, zodat je een mooi overzicht hebt van wat je nog moet betalen!
  • Wil je je facturen gaan betalen? Verzamel alle openstaande posten met één druk op de knop en verstuur alle betalingen in één betaalbestand, handig!
  • Bankmutaties kun je vanuit je bank simpel importeren in de software. Alle gegevens worden overgenomen, zoals de omschrijving en het bedrag, hierdoor hoef je de mutatie alleen te koppelen aan de desbetreffende rekening. Zeer eenvoudig, foutloos en snel!
  • Vaste activa (grote aankopen) worden automatisch afgeschreven;
  • BTW aangifte wordt automatisch berekend door de software en kun je direct versturen  naar de belastingdienst na controle.
  • Raadpleeg een ideaal overzicht met je inkomsten en uitgaven, zodat je altijd up-t0-date bent!

Simpel, veel overzicht en tijdbesparend!  Kijk bij onze oplossing voor elke financiële administratie! Uiteraard ondersteunen wij je (direct) bij de dagelijkse werkzaamheden en geven wij passend advies. Meer informatie? We horen het graag. Neem contact op via info@prodigid.nl of bel 024-3888995.

 

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!