Laatste Tweet

MKB loopt achter met cloud computing…

Slechts 23 procent van de mkb-ondernemers werkt in de cloud. Onbekendheid en scepsis zijn de belangrijkste struikelblokken voor kleine ondernemers.

Cloud geschikt voor mkb
In theorie is werken in de cloud juist voor mkb-bedrijven interessant, omdat zij daarmee eenvoudig en relatief goedkoop over moderne technologie kunnen beschikken, die voorheen alleen voor grote bedrijven beschikbaar was. Een belangrijk voordeel van software uit de cloud is dat de gebruiker bronnen efficiënter kan inzetten, documenten en informatie makkelijker en plaatsonafhankelijk kan delen en daarmee slimmer kan werken. Daarbij zorgt de aanbieder van de diensten voor updates en beveiliging van de van de gebruikte programma’s, zodat de gebruiker daar zelf niet voor hoeft te zorgen.

Vanuit ProDigiD adviseren wij cloud computing, voor elke ondernemer! ZZP of MKB, het is altijd een goede oplossing! Meer informatie? Neem contact op; 024-3816650 of info@prodigid.nl!

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!