Laatste Tweet

Online boekhouden is de toekomst!

Minder kosten door cloud of online administratie Hoewel een meerderheid van de ondernemers aangeeft dat de adviezen van hun accountant geld opbrengen, blijkt ook dat 40% twijfelt aan de toegevoegde waarde of zelfs aangeeft dat adviezen per saldo geen geld opleveren. Er is veel ongenoegen over tarieven, de transparantie van de kosten, de prijs-kwaliteitverhouding en het uurtje-factuurtje model. Voor kleine ondernemers vormen de kosten steeds meer een probleem.

De opkomst van ‘online’ of ‘cloud’ administratie- en boekhouddiensten biedt een alternatief voor een steeds grotere groep van ondernemers. Hierbij moet de ondernemer wel meer zelf doen, maar de kosten dalen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vier van de tien van de ondernemers aangeven dat zij de accountant of administrateur steeds minder nodig heeft, omdat zij zelf ‘online’ de administratie regelen.

Met ons ProDigiD concept spelen we dus in op de behoefte van de ondernemer! Dat is pas goed om te horen!

  • Een leek op het gebied van administratie?

    Bij Prodigid Administratiekantoren kun je altijd rekenen op support!